Останнiй полiт

Лиса 25
Всього лише декілька хвилин польоту...
Назамість довгого - тепер коротший путь...
Що було у зловіщім самольоті?
Тепер ніхто не зна... Не в цьому суть...

І хлопці, і жінки, і навіть діти...
І грандіозні плани наперед...
Якими були всі ці люди???
Тепер з собою небо забере...

Можливо, хтось заплакав дуже чутно...
Хтось закричав, і ручку крісла взяв...
Хтось помолився Богу... Невідомо
Скільки хвилин останній путь тривав...

Не повернути їх... Звідти не ходять
Ні літаки, не ходять поїзда...
Живим залишилися сльози...Мимоволі
У небі світлих душ тепер череда...

Куди назавжди найдорожчі люди
Йдуть, залишають лиш у серці слід??!
Не повернути їх... Не воскресити...
Це був останній їх життя політ...