Листок останнiй, золотий...

Владимир Прохода
 Листок останній, золотий,
 Неначе Пісня лебедина,
 Хоча нічого не повинні
 Ми, Осінь, день ще не сумний...

 Яскраві фарби за вікном
 Розмалювали парк, газони,
 А ми неначе у полоні,
 Ще відчуваємо нутром

 Оцю красу, так незбагнену
 Людському оку, глибочінь,
 Жіночу косу розплетену,
 Та ніжний дотик шепотінь...

 Барвистий світ, сни кольорові,
 Причепурять дай Бог рядки,
 Ще б не зупинитись на півслові,
 А пестить ніжно, залюбки...
   

   П.В.М.        01.12.2020г