Побачити щастя

Натали Амар
Ми повинні бути щасливими,
Ясне небо, чи грім зі зливами,
Чи зима заміта хурделицей,
Чи трава в літку полем стелеться,
Чи сідає сонце за горами,
Чи летять зірки  метеорами.
Не шукаючи розтлумачення
Щастя треба лише побачити!