The second day without sleep begun

Иванов Григорий
The second day without sleep begun
I sat and looked at myself from the window
I listened to music watched movies fun
Sleeping the best even for an hour wisdom

Someone will say why bother yourself much
Well I went on like that again together
Silence reborn floated silently touch
Collecting as a puzzle poems never

Yes going with the knowledge essence all
The comprehend of meaning wanting to wear
Who looked at me from page with glasses fall
The soul with panic scaring mind is clever

The solitude of rhymes that wafted soul
Exposing the reality of dreaming
Distorting space and timer frozen wall
Either by slowing down the process speeding

Up phrases interjections making words
Becoming ready everything in gather
It turned so out that didn't how could lords
What everyone likes read an answer leather

Need  to an age old people question was
Not rebus with a riddle complained lever
Soul simplicity with to grace my verse
About love about nature people never

There nothing to life by a complicate
That there is nothing and nowhere to manage
We also must probably struggle date
And silence spreading in the worldly carnage

From silence born into the light in dark
And float on waves vibrations at the screaming
Us trail for those who come after park
The form of sounds melodies and leaving


Начался второй день без сна
Я сидел и смотрел на себя из окна.
Я слушал музыку смотрел веселые фильмы
Спать лучше всего даже на час мудрости

Кто-то скажет, зачем так себя утруждать
Ну вот, я снова пошел в том же духе.
Тишина возрожденная плыла беззвучно прикосновение
Собирая как пазл стихи никогда

Да иду со знанием сути всего
Постижение смысла хотеть носить
Кто смотрел на меня со страницы в очках падают
Душа с паническим пугающим умом умна

Одиночество рифм, что веяло душой
Разоблачение реальности сновидений
Искажающее пространство и застывшая стена таймера
Либо путем замедления процесса ускорения

Вверх фразы междометия составление слов
Становясь готовым все в сборе
Получилось так что не получилось как могли лорды
Что всем нравится читайте в ответе кожа

Надо к вековым людям вопрос был
Не ребус с загадкой пожаловался рычаг
Душевная простота с изяществом моего стиха
О любви о природе люди никогда

Там нечего жизнь усложнять
Что нечем и некуда управлять
Мы также должны, вероятно, бороться дата
И тишина распространяется в мирской бойне.

Из тишины рождается свет во тьме.
И плывут по волнам вибрации на крик
След США для тех, кто придет после парка
Форма звуков мелодий и уходящих