Не дiвчина а космос-4

Дмитрий Погребняк 555
Краса дівоча плюс ще інтелект
в спідниці майже до зубов озброєна
на мене незабутній справила ефект
ти зараз розумієш що ти скоїла?...
Зелені очі плюс ще чорні брови
ти заразливо завжди посміхаєшся
і склалися у нас відносини чудові
навіщо наді мною ти знущаєшся?...
Рожеві щоки плюс ще качиний ніс
котрий під светра комір ти ховаєш
волосся твоє жовте мов густий ліс
ну як скарб такий...не покохаєш?...