Роздуми

Наталия Ехлакова
Як знайти добро
в своєму серці?
Зберегти
і поділитись з ближнім?
Шукаю,
знаходжу
і знову гублю…
Сумую від того
і Бога прошу,
щоб дав мені
розум і сили на все,
підняти на ноги
не лише себе,
з терпінням і милістю,
понад усе.