Вуч инсан я чир жедани?

Гасанова Гюзеля
Килигналди ваз винелай,
Сел физвайди ви рикlелай,
Фу ганалди на гъилелай
Вуч инсан я чир жедани?

Алуд тийиз вил вилелай
Килигналди вун синелай,
Ширин гафарни мецелай
Вуч инсан я чир жедани?

Салам гана вун кимелай,
Гьекь авахьиз ви пелелай,
Цlар илитlналди хуьрелай,
Вуч инсан я чир жедани?

Къене селлер авахьналди,
Дерин гьуьлуьк какахьналди,
Гьижрандин цlук акатналди,
Вуч инсан я чир жедани?

Накъвад стlал - кьекьемдал экв,
Рикlяй фейла акъудиз тlекв,
Тlал чир тийиз давамиз рехъ
Вуч инсан я чир жедани?

Гъиляй текъвез са кlвалахни,
Рикlел алаз Сад Аллагьни,
Инсандиз хас я гунагьни,
Вуч инсан я чир жедани?