Сiчень 2020-2

Дмитрий Погребняк 555
Завжди трапляється магічне щось у січні
з надією чекаємо коли нарешті піде сніг
і глибоко у серці віримо у події фантастичні
що кучугури з'являться величезні у доріг...
І діти з радістю сліплять бабу снігову
тоді мабудь і дорослі будуть грати в сніжки
жінки вже по сезону одягнуть шубу міхову
і чоботи зі шкіри нацеплять ще на ніжки...
Хоч буде щоки з жартомами кусати дід мороз
на ці дрібниці зовсім ніколи увагу нам звертати
коли нам весело і лихо не сприймається всерйоз
а у синоптиків коли прийде зима я хочу запитати...