Не дiвчина а космос

Дмитрий Погребняк 555
У нас з тобою внеземне тяжіння
у нас однакова з тобою гравітація
від наших почуттів нема спасіння
всепоглинаюча любов не імітація...
У нас з тобою обійми як ракета
а поцілунок знайома нам галактика
вибух емоцій рідна нам планета
хоч нам і досить...землі клаптика...
У нас з тобою зустріч космодром
і до зірок у небо відразу ми злітаємо
здолає скоро нас закоханих синдром
давай у серця відчуття...спитаємо...