Do you remember

Наталья Вощенко
…Ты помнишь?…Когда мы далеко друг от друга и ты грустишь или улыбнулся,думая обо мне, ты же знаешь,что в этот момент я  тоже грущу и думаю о тебе... Я трогаю свои губы кончиками пальцев и понимаю,что это твои прикосновения... даже,если между нами тысячи километров... (вольный перевод)


If I have thoughts about of you
I know you thinking about of me

If I have dreams about of you
It's meaning that happening something this thee

If I take sad - I know you happy
If I make happy - I know you sad

We are feeling each other through the thousands miles...
..."Can you imagine: your lips - my lips,
My hands -your hands..."
Do you remember it..? Or did you forget?...








Рисунок из интернета