Хто хотiв...

Наталия Ехлакова
Хто хотів,той в храм ходив,
в далекі години,
хто хотів,той мову вчив
зі своєї родини.
Хто хотів,той розмовляв
на чистій й співочій,
хто хотів,той шанував
не лише за очі.