Зима без снiгу

Натали Амар
Зима без снігу - то пустий обман -
Немов глінтвейн, який вина не містить,
Повітря у якому бракне кисню,
На аркуші паперу океан.

Зима без снігу - штучна, не жива,
Як квіти з кольорового паперу,
Як спів не наживу, а під фанеру,
Як про любов не сказані слова...

Наталі Амар