так та нi

Натали Амар
І як світанок небо розмалює
Рожевим по блакитнім полотні
То знов відчую що тебе люблю я,
Хоч ти мене, я впевнена, і ні.

Тобою нерозділене кохання
Наповнює мов світлом мої дні.
Колись настане і таке світання
Коли ти скажеш "так", а я вже "ні".