Фiлiжанка зеленого чаю

Наталка Змиивна
Філіжанка зеленого чаю.
Ніби чогось не вистачає...
Чи когось?

Є у мене такі звичаї –
Грати в те, в що ніхто не грає.
Почалось.

Ані туги, ані відчаю.
І нічого це серце не крає,
Тільки щось

Десь на денці горнятка чаю
Ледве мріє, ледь проглядає.
Чи здалось?

12.12.19