Дерева...

Валентина Кучмий-Жохова 2
     ***

Дерева - волхвами по краю зорі
До сходу крокують віками...
Похилені плечі, та ясні думки,
І щедрі дари їх - плодами...

Дерева мої! Перевізники мрій
До світла - в самісінький рай!
Пташиною щемною, тут, на землі,
Душа осяга небокрай...

13 січня 2020 року.