Щедрий вечiр

Сергей Комарецкий
Галки нотами на дротах
Посідали і склали щедрівку.
Щедрий вечір. Підказує птах
Подорожньому, - час у домівку.

Зустрічати це свято в теплі.
У родинному дружньому колі.
Щедрий вечір іде по землі,
Зірка світить над хату й стодолю.
Ця вечеря на щастя та долю.
14.01.2020