Передноворiчне

Вера Свистун
Ще день готується до втечі.
Ховаюсь під його крило.
На землю насуває вечір
сумне, нахмурене чоло.

Ніч - тихомир'ям заколише,
вві сні - надія защемить...
Настояна на думах тиша
дарує ранок, днину... Мить?