Смешал Бог... Георги Господинов

Владимир Игнатьевых
Смешал Бог с небес
воду, землю и огонь
и накапал в  время и пространство
и через милион лет
червячку
    светло и
         дождливо
         


СМЕСВАШ БОГ...
Георги Господинов


Смесваш Бог
с небе вода земя и огън
капваш време и пространство
и след милион години
светещо
   дъждовно
     червейче