Дождь вздохнул... Георги Господинов

Владимир Игнатьевых
Дождь вздохнул и ушел,
оставив многоточия в лужах,
Что-то он хотел
сказать облакам...


ДЪЖДЪТ ВЪЗДЪХНА...
         
       Георги Господинов

Дъждът въздъхна и остави
многоточие във локвите.
   Какво ли
искаше да каже облака...