Теорема Георги Господинов

Владимир Игнатьевых
Доказано,
что Вселенная вся расширяется, 
следовательно
мы все отдаляемся 
взаимно.
 
ТЕОРЕМА

 Георги Господинов

Доказано е
че Вселената се разширява
Следователно
ни се отдалечаваме
взаимно