Небезпека

Светлана Ганоцкая
Миттєвості думок,
Уривки фраз,
До тошноти
Заполонили мозок.
Світ небезпечний
За моїми стінами,
Та і в стінах
Не бути вже щасливим,-
Чатує небезпека,- хай їй грець!
Хоч не в окопі, але ти
На війні.Скрізь зло,
Скрізь крик і смерть...
І розум закипає ,
Безвихідь і безсилля.
І кожен ранок
Щось страшне чекає,
Розкаже Інфопростір,
- страшна то сила.
Світ здибився і весь
Злетів з котушок... І нині,
Не в силах навіть Бог
Призупинити це падіння.
Війна і катастрофи, пожари й буревії.
Сама природа стала проти.
Земля здригнулася і
Повертає Людству його дії.
А далі що? Чи є світу надія...