Перенеси любов на iнший день

Миклош Форма
Перенеси любов на інший день.
Сьогодні я не здатний до любові.
Сьогодні не цілую чорні брови.
Сьогодні не шукай мене ніде.

Перенеси любов на інший час.
В цей час я до любові не спроможний.
Перенеси на інший час, як можна.
Хай кращим буде інший час для нас.

Перенеси любов на іншу мить.
А іноді бракує саме миті,
щоб обійняти, щоб не загубити,
щоб вижити, коли душа болить...