Голуби

Клавдия Дмитрив
А білий голуб злетів у небо
Красивий помах у нього крил.
Голубку кликав мило до себе,
І це пташині додало сил.
Високо в небі голуб літає
І його щастю немає меж.
Голубці пісню ніжну співає,
Кличе красуню у небо теж.

ПРИСПІВ

У небі пара голубів,
Крилець грайливий в них розмах,
Голуб з голубкою летів,
Від волі радість в їх очах.
У небі пара голубів,
Закоханих усе життя,
Дует прекрасних почуттів,
Злився в одне серцебиття.



Його домівка у піднебессі,
Він там неначе, десь у раю,
Неначе риба, в річковім плесі,
Неначе квітка в зелен-гаю.
Волю забрати в птаха не в силі
Очі у небо його ведуть
Простори неба для нього милі,
Птахи на волі довго живуть.

ПРИСПІВ

12.01.2020 р.