Глiцинiя

Борис Синчалов
Він спитав: «Звідки ти така
І яке твоє ім'я ?»
Я навкруг подивилась й сказала:
«Гліцинія».

Гліцинії квітка дивна
Розквітла в південнім краю,
Сади і ліси в полоні коси
Гліциніі'.

Прозорим потоком гірським
Збігає зі скель водограй,
Блакитних квіток
Духмяний поток
Гліцинії.

Він сказав: «Краще імені
Я не чув, ніж Гліцинія !
Подаруй мені квітку на пам'ять,
Гпіциніє !»