You subverted me into hell

Сания Галеева
You subverted me into hell,
My lovely and cruel angel.
I have no right even to yell.
You`re treating me like a stranger.
You wanted me to fly over
Right to the stars. I got frightened.
Now it is you whom I`m calling
`Cause by your light I was blinded.
Angel, my angel, I can`t bounce
That I have wings. I`m too earthly.
I was in heaven with you once.
It was when you touched me softly.
Now I`m in hell. My heart`s aching.
You are my only salvation.
You will be back and you`ll give me
All your blessed love and your passion.
16,21.06.2011 (tr. "И низверг ты меня в ад")

И низверг ты меня в ад,
Мой любимый ангел.
О пощаде умолять
Не могу. Ведь прав ты.

Ты хотел со мною быть,
Я же испугалась.
Землю навсегда забыть
Я не пожелала.

Не умею я летать.
Но с тобой на небе
Я успела побывать,
А сейчас в геенне.

Не прошусь я в райский сад.
Ты – моё спасенье.
Ты исчез, и всюду мрак.
Ты вернёшься. Верю.
16.06.2011