Since now I will love you secretly

Сания Галеева
Since now I`ll love you secretly.
And I`ll behave quite differently.
I`ll hide my heart, my love and pain.
I won`t tell you those words again.

There`s no use to cry for me.
I will be deaf and you`ll be free.
I won`t hug you and kiss your lips.
But maybe I`ll stay in your dreams.
June,  2011
(tr. "Отныне я люблю тебя молча")


Отныне я люблю тебя молча.
Ты не узнаешь и не испортишь.
Я не раскроюсь и не раскаюсь.
Я не признаюсь, нет, не признаюсь.

Кричи, что больно, - не пожалею.
Уже не брошусь тебе на шею.
Я вновь не знаю, куда деваться.
Ведь сил нет даже, чтобы расстаться.
7.06.2011