Чiкагостан

Поэт Закарпатья Василий Галас
* 9 січня - на різдво -
  у Виноградово на Станційній
  троє богобойних у масках,
  зі зброєю, пограбували
  ювелірну крамницю.

Вже і не писав би -
та не перестану.
Геть ми докотились
до чікагостану...
День різдвяний. Троє.
Пістолет. Рушниця.
Ювелірна - впала
їм до ніг крамниця.
День 9 січня.
Вулиця Станційна.
З міста Виноградів
звістка офіційна.
Що знайдуть злочинців -
вірити не стану.
От ми й докотились
до чікагостану...

Січень 2020