Спить маленька Кицька

Катерина Жебровська
Спить маленька Кицька…
Лапки на подушці…
Тиша в домі… Тиша…
Вуса сплять і вушка…

Дмуха сон у очі…
Хвіст ховає носик…
Зимні темні ночі…
Місяць в позолоті…

За вікном студено…
В хмарах вітер грає…
Кицька достеменно
Сни охороняє…

Світ тепла і ласки,
Ніжності, Любові…
Шлях у казку з казки –
Марення прозорі…

Спить маленька Кицька…
Волохате диво…
Лагідна істота…
Доброти мірило…

07.01.2020