***

Вера Деревьянко
прийшов в життя моє прогрес...
покидає інтерес...
байдужість серце покорила.
скуку немічь подарила.
 за здоровьячко
своє  боюсь
 з прогресом тим сама борюсь.
мене покинуть пропоную
знайти нішу
якусь іную...

заживу я в своїм щасті
як згинуть зло в душі
й напасті ..,