Рiздво i народження Анi

Светлана Пузина
Різдво і народження Ані,
Подвійне це свято в родині –
Дарунок святковий і нині.
Всі діти любові жадані.

Ти - зіронька наша кохана!
Душею завжди зігріваєш,
І серце відкритим тримАєш
Краса тобі мамою дана.

Маленька для мене, онуко.
Щасливою мамою стала.
Подія,  мені слів  замало.
Це чудо з любов'ю - сполука.

Обожнюю посмішку, жарти
Твої. І як донечку милу
Кохаю. Для правнучка сили
Мені хай ще вистачить, варто.

Я мрію йому дати раду
На честь і любов, та навчання.
Прийти на весільне гуляння.
В житті не зазнав щоб він зради.

Онуко, тобою пишаюсь -
Харизмою та спілкуванням.
Із малечку лідера дані,
Розвинені здібності маєш.

Здоров'я тобі, поруч друга.
Хай Янгол тебе обіймає.
Та благополуччя зростає.
Щоб в долі була біла смуга.

                07.01.2020

Поздравление с Днём Рождения
моей любимой внученьке Анюте