Хто-2020

Дмитрий Погребняк 555
Хто не вірить в вигадані казки
той напевно книг зовсім не читає
але давня мудрість нам дає підказки
що попереду щастя нас давно чекає...
Хто не вірить в справжні почуття
хоче на колінах молитися на злато
у того нема майбутнього і свого життя
серце у людини завжди бажає свято...
Хто не вірить в щирість у словах
і шукає фальш у кожному реченні
може вже нарешті промайне в думках
що ми долею...на любов приречені...