Вiн був необережним з нею вкрай

Миклош Форма
Він був необережним з нею вкрай:
він їй переказав на картку гроші –
хоч наміри його були хороші,
образив... Не сказала «забирай»,

не плакала, завмерла лиш на мить –
за мить для себе висновок зробила,
що він кохати вже не має сили,
відчула, що йому вже не болить,

так, як болить ще їй її любов...
І вирішила, як зі грішми жити:
вона вже рік собі купує квіти –
їй продають букетик без розмов...