З того сну виростав неспокiй

Наталка Змиивна
З того сну виростав неспокій,
мов чагарничок із зерня:
оковирний такий, сіроокий,
й лише кома мене зупиня...

Неважлива, відкинута кома,
ніби зернятко, пророста:
все іще до початку відомо –
надто істина ця проста...

02.01.20