Сипле снiг на задумливе мiсто

Ольга Левченко-Харьков
Сипле сніг на задумливе місто,
Наче диво в годину вечірню.
А зірки в небесах, як намисто,
Що на нитку нанизані щільно.

Вітер лагідно пісню співає
Про могутність Величного Бога.
У душі тиха радість зростає,
Від натхнення захоплює подих.

У цей день народився Мессія
Немовлятком звичайним і ніжним.
Щоб принести всім людям спасіння,
Стати каменем церкви наріжним.

Я не можу не тішитись щиро,
Про Ісуса не можу мовчати.
Він наповнив життя моє миром,
Кожен день разом з Ним наче свято.

6.01.2020