Янгол

Марина Терентьева
В тому місці, де більше немає тривог,
Де в каміні ледь чутно потріскують дрова,
Я щороку чекаю: настане Різдво,
Та до мене прийдеш ти, як казка святкова.

Ти належиш мені. Я давно вже твоя.
Як прийдеш, мої руки зімкнуться на шиї.
Світлий Янгол, в якого людське є ім'я,
Мов крилом, від хурделиці ніжно укриє...