Зникаe бiль Зникаe сум

Катерина Жебровська
Зникає біль… Зникає сум…
Слід нескінченності…
Судинами пульсує струм…
Сонети древності…

Летять просторами думки
Крізь брами дійсності…
Надій веселі промінці…
Сюїти вічності…

Біжать на білому рядки…
Земні реалії…
Чуттєва зваба пустоти…
Сни пасакалії…

Вітає Тишею Любов…
Небесне видиво…
Ноктюрнів ніжне полотно…
Єднання визріло…

01.01.2020