Але н

Слушаева Ксения
Сотні вулиць на землі,
Навколо доріг,
Запалали б ліхтарі-
Але,ні.

І на в'їзді в місто
солов'ї,
Так щебечуть, серце б навпіл,
Але, ні.

Хтось сказав:" вона запала!"
Нахмелі...
Я вже, думав, закохалась-
Але, ні.

Бо це ж- неприступна брама,
Чиясь,напевне, дама,
Мені би вітром стала-
Але,ні.
К. Слушаева, 2020