Доброго хлiба, м якого снiгу!

Ольга Липа
Сніжинки на землю летять,

У санях бубонці дзвенять,

У Новому році співає піїт,

Нехай Вам щастить!



Доброго хліба, м'якого снігу,

Славних усмішок, щирих людей!..

Бажаю увагу, Любов і наснагу,

Здоров`я, веселощів, гарних дітей!..



Сніжинки на землю летять,

У санях бубонці дзвенять,

У Новому році співає піїт,

Нехай Вам щастить!
___________________________

Картина - Новий Рік. (гуаш, автор - Ольга Липа)