Тiльки повiр

Екатерина Синесгерева
Смута зрання...
Знову сонечко нас не вітає.
Вітер швидкий
Хмаринок нам знов наганяє.
Це не печаль,
Це настрій щоденний ця смута...
Може твоє
Кохання зникає, чому-то.

Тільки повір-
В небі заграє веселка,
Тільки повір-
Сонечко знову засяє,
Смута твоя,
Ти знаєш, вона даремна!
Тільки повір!
В сердці любов не зникає!