Свiтанок

Корнейчук Пётр Ефимович
***
Світанкового  дива привид -
Незбагненним для зору зростом.
Ще ніколи таким щасливим
Я не був у рік високосний.

Навіть обрій у чорних хмарах
Не спиняє потік натхнення.
Треба жити сьогодні, зараз,
Поглинати мотив пісенний.

Небайдужа душа радіє
Послідовним пташиним крилам,
Бо дарують польотів мрію
Під осяяним небосхилом.

2012р.