Новий рiк

Виктория 75
Дві тисячі двадцятий рік
прийшов, всього було в дорозі!
Змахнувши дощ мерщій з повік,
стираючи  вчорашні сльози,

позбутись хоче негаразд,
тривог, хвороб та лихоліття.
Щоб промінь сонячний щораз
теплом осяяв всі  СТОЛІТТЯ!

Все  буде добре, тільки так!
Немає снігу – якось згодом!
В житті багато є відзнак!
Та й безліч втіх дає природа.
На все у світі Воля Бога!!!

01.01.2020