Укр. Лише, одн1й людин1

Анатолий Ляпатинский
Я присвятив свої вірші,
лише одній людині,
які писав всі від душі
в якої очі сині.
Вони і сині й голубі,
вони неначе небо,
я все життя їх ніс в собі
без утиску для себе.
Роки пройшли і ми змінились
та  не змінились гени,
на все житя вони лишились.
вони такі і в мене.
І ви всі взнаєте про це
і ті, хто все це бачив,
лише змінилося лице,
а радість я не втрачу.