Сiчень 2020

Дмитрий Погребняк 555
Заснув я в грудні а проснувся в січні
сьогодні раптом опинився в році новому
заграли мої струни душі ніжні та ліричні
і зараз я в настрої гарному - чудовому...
Заснув я в грудні а проснувся в січні
здивовано дивлюся в смартфоні в календар
на серці відчуваю що якось ще незвично
над нами усіма панує час як господар...
Заснув я в грудні а проснувся в січні
згадав ще рік старий я на прощання
і вирішив накидати рядки тут поетичні
хоча у нашому житті головне лише кохання....