Все надо просто. По сходах кроки

Стах Розсоха
Все надто просто. По сходах кроки,
Відкриті вікна, квартир поріг.
Під’їзду двері у світ широкий,
Назустріч вітер, що валить з ніг.

А ти радієш, неначе брата
З країн далеких свого зустрів.
І це найменша для брата плата -
Обіймів повів без зайвих слів.

І стихне галас, і зійдуть зорі,
Яким віками втрачають лік.
Все надто просто, як вітер в полі,
Мина черговий безсніжний рік.