Явори i клени

Клавдия Дмитрив
Явори і клени височіють,
Віттям в верховітті все шумлять,
Так лиш вони співати з вітром вміють,
Птахів в свої обійми вміють брать.
Явори і клени в високості,
Тягнуться вони завжди до хмар,
Закоханії пари йдуть по мості,
І ллється сяйво від нічних стожар.

ПРИСПІВ

Явори і клени, зеленійте,
Ви для нас, неначе оберіг,
І перестать шуміти ви не смійте,
А ваша тінь спадає на поріг.
Потягніться гіллям аж до неба,
Вітер у обійми вас бере,
За вами пнуться вгору навіть стебла,
Красу вашу ніхто не забере.

Кучеряві явори і клени
Вже ростуть в саду нашім роки,
Про них давно усюди пісня лине,
Протоптані до них усі стежки.
Явори і клени, наче з казки,
Нас дивують кожної пори,
Та скільки в них краси і скільки ласки,
І пнуться вони завжди догори.

ПРИСПІВ

30.12.2019 р.