До Нового Року...

Зозуля Юрий Павлович
                й для свойого кроку?
                крім полови би
                й зернА??
                НА???

най наступить — на весь рік!
й аби — у найбільший лік!
й дОбра ж — не подАвить!
і ніщо — не згавить!

й от заГАДочной душі...
й ратиць, їхніх  ніг...
ліг поріг по самий ріг...
нам би в оберіг...
               
як ні дня, —
ні каїну, —
ні юді, —
не рідня, —

              то і жити врозтіч, нам і їм!

                й років нових — в старші би...
                а щоб в кожен дім!
                й щастя з миром вдосталь би...
                і щоб теж так, — всім!

наче й висловився?........
НІ!!! ЩЕ!!! бо не ніще....

крокуєм,
я та радість,
обнявшись,
як барвінки...............

цілуєм,
всім на заздрість,
вуста-в-уста,
с н і ж и н к и!!!!!!!!!!!