Малюнок

Константин Васильевич Грабко
Чарівницею бурштини
розсипає скрізь зоря:
на ліси і полонини,
річки, гори і моря!

Крихкі ранкові малюнки
День-митець все забарвить
і вирують в мріях думки,
пісня-птах летить,летить!

Ніч як в казці тут, далебі:
місяць човник, зорі в ніч!.
Наче все звичайне в небі,
а чомусь сльоза бринить...