Новий рiк з снiгами

Клавдия Дмитрив
Новий рік іде до нас з снігами,
Всюди стелить білі килими.
А може і повіє ще й вітрами,
Й відчуєм присмак справжньої зими.

З вітрами ще  й морози залютують,
Скують усі водойми вони в нас,
На шибках візерунки намалюють,
Бо газдувать зимі давно вже час.

Зимову казку з радістю зустріли.
Раділи снігові дорослі й дітвора,
Сніжинки, наче зорі, мерехтіли,
Їм давно вже бути в нас пора.

Та десь зима цьогоріч так барилась,
Хоч всі її чекали вже давно,
З снігами аж на місяць запізнилась,
Та біле простелила вже рядно.

То й Новий рік приїде вже не возом,
А й справжніми красивими саньми,
Усіх ще й обдарує нас морозом,
Й слід пропаде знов за його кіньми.

30.12.2019 р.