Рождество

Игнатенко Сергей
Рождество! Рождество!
Время для нового времени в жизни,
Времени нашей извечной мечты,
Времени счастья любви!

28.12.2019

Merry Christmas!
Merry Christmas!
It’s time for a new time in life,
For a time of our eternal hope,
For a time of happiness of love!

27.12.2019