за книга-Омагьосано вино-мои стих. на ру от Цай

Величка Николова -Литатру 1
Новата ми КНИГА - "ОМАГЬОСАНО ВИНО"

с автор, издател и художествен дизайн - Величка Николова - Литатру1

и преводач от български на руски език - Любовь Цай

                ~ *** ~

Благодаря от сърце и душа на Цай Любовь за прекрасните преводи
на мои стихотворения,
които поместих в двуезичната ми книга „Омагьосано вино”!

                ~ *** ~

*ФОТОГРАФИЯ: Предната корица на книгата "ОМАГЬОСАНО ВИНО".

                *
               
                ВЕЛИЧКА